desember 2021

Cary Group styrker sin posisjon i Norge og fortsetter å utvide virksomheten.

Cary Group har signert en avtale om å kjøpe 100 % av det norske selskapet MPS Bilskade AS, «MPS Bilskade», virksomheten er aktive innen karosseri og lakk – små og store skader. Oppkjøpet innebærer en utvidelse av det norske markedet mot eksisterende kunder og en styrket markedsposisjon for Cary Group i Norge.

“Vi er glade for å få inn MPS Bilskade som en del av Cary Group familien. Gjennom oppkjøpet kan vi tilby en ny utvidelse av tjenester med flere verksteder for utførelse av små og store karosseri skader. Med et stort verkstedsnettverk i hele Norge betyr dette en sterk markedstilstedeværelse i hele landet og et utvidet tilbud til våre forsikringsselskaper og andre store samarbeidspartnere” sier Anders Jensen, administrerende direktør i Cary Group.

Oppkjøpet blir et godt komplement til oppkjøpet av Cary Quick Car Fix, med virksomhet innen SMART Repair* og bilpleie, som Cary Group kjøpte 80% av tidligere i år. MPS Bilskade har sterke relasjoner til forsikringsselskapene og andre store kunder og tilbyr en enkel og kostnadseffektiv håndtering av bestilling og gjennomføring av reparasjoner for både bileieren og forsikringsselskapene. Nåværende ledelse vil fortsette å lede og utvikle MPS Bilskade med Cary Group som nye eiere.

MPS Bilskade har 63 verksteder, hvorav 9 egne verksteder, over hele Norge. Omsetning på egne verksteder utgjør 160 millioner kroner basert på rullerende 12 måneder per 31. oktober 2021. Selskapet har cirka 55 ansatte. Oppkjøpet forventes gjennomført i slutten av fjerde kvartal 2021. Lønnsomheten for selskapet er lavere enn Cary Group segmentet Norden, men forventes å gi en forbedret lønnsomhet i Norge.

Cary Group gjennomfører såkalte plattform oppkjøp med utvidelse til nye geografiske markeder, tilleggsoppkjøp som oppkjøp av tilleggsvirksomhet i et eksisterende marked og oppkjøp av enkeltverksteder. Så langt i år har Cary Group undertegnet avtaler om å kjøpe opp 18 selskaper med en samlet årlig omsetning på ca 900 MSEK.

*SMART Repair: Small Medium Area Technology

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Anders Jensen, VD, Cary Group
Tel: +46 10 121 96 12

Helene Gustafsson, Head of IR & Corporate Communication
Tel: +46 708 684 050
E-post: helene.gustafsson@carygroup.com

Tone Jakobsen, Daglig leder, Cary Norway AS / Quick Car Fix AS
Tel: +4792896920
E-post: tone.jakobsen@cary.no


Om Cary Group

Cary Group tilbyr bærekraftige skade- og biltjenester med virksomhet i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannia og Spania, og spesialiserer seg på reparasjon og utskifting av bilglass med et utfyllende tjenestetilbud innen reparasjon av karosseri- og lakkskader og SMART Repair. Med god tilgjengelighet for kunden, høykvalitetsprodukter og smarte løsninger hjelper vi våre kunder med å ta enkle og bærekraftige valg.

For mer informasjon, besøk www.carygroup.com.