Slide thumbnail

Om oss

Slide thumbnail

Om oss

Millioner av repara­sjoner senere

Cary Norge tilbyr smarte og bærekraftige løsninger innen car care og er spesialister på reparasjon og utskifting av bilglass. Vår ambisjon er å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde, og derfor finnes vi på lett tilgjengelige steder og tilbyr for eksempel alltid lånebil når du bytter frontrute. Med funksjoner som vår AI-løsning kan du også sjekke skaden på egen hånd, slik at du vet om du må reparere eller skifte bilglasset uten å måtte komme til oss for kontroll. På den måten sparer du tid, og vi bidrar sammen til et mer bærekraftig miljø. Vi har også som ambisjon å reparere i stedet for å skifte ut frontruter så langt dette er mulig.

Vi skiftet navn til Cary i 2021, men har drevet virksomhet i Norge siden 2014 under navnet Ryds Bilglass. Helt siden den gang har vi vokst på det norske markedet og har i dag 45 avdelinger rundt om i landet. I Cary Group-konsernet er vi en gruppe som består av i alt 231 avdelinger og 260 mobile enheter i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia.

om-oss-bilvei-cary

Smarte løsninger for bærekraftig bilpleie

Miljøspørsmål har alltid vært et viktig tema for Cary og for våre kunder. Derfor er vi også miljøsertifisert (ISO 14001) og jobber aktivt med å gjøre hele organisasjonen grønnere og mer bærekraftig.

Ettersom vi er i en bransje som påvirker miljøet i stor grad, er vi svært opptatt av å jobbe for at vårt klimaavtrykk reduseres til et minimum. Et ledd i dette er å tilby våre kunder elsykkel og miljøklassifiserte lånebiler mens bilen er på en av våre avdelinger.

Les mer om vårt miljøarbeid.

Vanlige bilglass­pørsmål

Å reparere steinsprut er billigere både for deg og forsikringsselskapet. Dessuten går det raskt. Vi reparerer skaden mens du venter og det er bedre for miljøet.

Steinsprutplaster kan du bestille her. Du kan også ringe kundeservice på 09511 eller hente det på et av våre verksteder.

Ja, det stemmer. Du kan faktisk velge mellom lånebil og elsykkel. Det er helt kostnadsfritt, og 5 mil inngår dersom du velger lånebil. Sykle kan du gjøre så langt du vil. Bestill lånebil eller elsykkel når du bestiller time til skift av frontrute.

Steinsprut som er opptil 3 cm kan man normalt reparere. Er skaden større må man vanligvis bytte hele ruten.

Det kommer an på hvilket forsikringsselskap og hvilken bilmodell du har. Egenandelen, og dermed kostnaden du har, varierer mellom kr 1500,– og kr 3000,–.

Reparasjon av steinsprut er konstadsfritt ved kasko/delkasko.

Det tar mellom 30 og 45 minutter, og du kan vente hos oss mens vi reparerer skaden.

Ofte kan vi bytte ruten samme dag, dersom du ringer oss. Men avhengig av sesong kan ventetiden være mellom 1 og 5 arbeidsdager. Selve ruteskiftet gjør vi på samme dag som du leverer bilen, og du har fri tilgang på lånebil i mellomtiden.

Nei, vi ordner kontakten med forsikringsselskapet ditt. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en forenklet skademelding som du kan hente her og ta med når du leverer bilen din.

Kvalitet ISO9001 og Miljø ISO14001. Vårt mål er at du som kunde skal oppleve et tilfredsstillende service- og kvalitetsnivå, samt redusere vår økologiske påvirkning på miljøet. For å nå disse målene jobber vi med stadige forbedringer for å sikre kvaliteten på vårt arbeide og forebygging av forurensning.

mann-kalibrerer-rute-cary
montering-bilglass-cary
montering-av-bilglass-cary

Autorisert og sertifisert bilglass­foretak

Sertifisering

Cary er sertifisert i henhold til Kvalitet ISO9001, Miljø ISO14001, Arbeidsmiljø OHSAS18001 og Dekra sertifisering.

Vårt mål er at du som kunde skal oppleve et tilfredsstillende service- og kvalitetsnivå, samt redusere vår økologiske påvirkning på miljøet. For å nå disse målene jobber vi hele tiden med forbedringer for å sikre kvaliteten på vårt arbeide og forebygge forurensning.

Autorisasjon

Når du bruker Cary bruker du et autorisert bilglassforetak. Det innebærer at vi er spesialister på bilglass. Vi leverer absolutt høyeste kvalitet på materialer og arbeidet vi utfører for å sikre reparasjoner og rask service.

Jobbe hos oss/ledige stillinger

Her ser du våre ledige stillinger akkurat nå. I hver annonse/by ser du hvordan du søker respektive stilling.

    For tiden ingen ledige jobber
    Besøk gjerne nettsiden til våre søsterselskaper i Sverige og Danmark for å se hvilke stillinger de har lyst ut:

    Ryds Bilglas Sverige: rydsbilglas.se/karriar/
    Ryds Bilglas Denmark: rydsbilglas.dk/ledige-job/
    Cary Group: carygroup.com/want-to-join-us/