januar 2022

Det norske forsikringsselskapet Fremtind velger Cary Bilglass som leverandør

Fremtind, Norges tredje største forsikringsselskap, har valgt Cary Groups norske bilglassvirksomhet, Cary Bilglass, som en av sine strategiske partnere innen bilglassskader. Fremtind opererer mot det norske forbrukermarkedet gjennom de to merkene Sparebank 1 og DNB. Fremtind sine forsikringer selges gjennom selskapets to eierbanker, Sparebank 1 og DNB.

“Vi er veldig stolte over at Fremtind har valgt vårt norske selskap Cary Bilglass som en av deres to strategiske partnere for forsikringssaker innen bilglassskader. En av de avgjørende parametrene for Fremtind å velge Cary Bilglass var et sterkt kundetilbud som inkluderer digitale bestillingskanaler for å oppnå så høy kundetilfredshet som mulig. Cary Bilglass Net Promoter Score på over 90% var også en viktig faktor. Vi ser frem til å skape positive kundeopplevelser med Fremtind,” sier Anders Jensen, administrerende direktør i Cary Group.

Målet med tre års avtalen innebærer at Fremtind flytter skadevolumer til Cary Bilglass som en av to partnere. I tillegg til en høy Net Promoter Score, var et bærekraftig tilbud avgjørende, der Cary Group ved å rapportere sitt klimafotavtrykk og kontinuerlig arbeide for å redusere klimapåvirkningen viser et sterkt bærekraftig tilbud.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Anders Jensen, VD, Cary Group
Tel: +46 10 121 96 12

Tone Jakobsen, Adm. Dir Cary bilglass
Tel: +47 92 989 69 20

Helene Gustafsson, leder for IR & Corporate Communication
Tel: +46 708 684 050
helene.gustafsson@carygroup.com

Om Cary Group
Cary Group tilbyr bærekraftige skade- og biltjenester med virksomhet i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannia og Spania, og spesialiserer seg på reparasjon og utskifting av bilglass med et utfyllende tjenestetilbud innen reparasjon av karosseri- og lakkskader og SMART Repair. Med god tilgjengelighet for kunden, høykvalitetsprodukter og smarte løsninger hjelper vi våre kunder med å ta enkle og bærekraftige valg.

For mer informasjon, besøk www.carygroup.com.