april 2021

Cary Group kjøper Quick Car Fix i Norge

Cary Norge, en del av Cary Group med virksomhet i Norden og Storbritannia, legger til SMART-reparasjonskjedn Quick Car Fix i den ekspanderende virksomheten, med et oppkjøp på 80%.

“Vi ønsker Quick Car Fix velkommen til vårt internasjonale konsern og lokale virksomhet i Norge. Som en del av vår utvidelse i Norden og ambisjonen om å utvide vår virksomhet, er Quick Car Fix et verdifullt bidrag til vår familie av selskaper som tilbyr smart repair til våre kunder”, sier Anders Jensen, administrerende direktør i Cary Group.

Quick Car Fix, som spesialiserer seg på SMART Repair, ble grunnlagt i 2009 med sikte på å tilby kostnadseffektive, raske og bærekraftige bilreparasjoner innen kosmetiske skader. De 14 verkstedene er stort sett lokalisert på Østlandet på strategiske steder som flyplasser, kjøpesentre og parkeringsplasser og hadde en total omsetning på nærmere 60 MNOK i 2020.

Quick Car Fix vil fortsette sin virksomhet som vanlig, og konsernsjefen Pål Mørk vil, som ansvarlig for SMART Repair Norge og som 20% eier, spille en nøkkelrolle i fremtidig virksomhet, samt integreringen inn i Cary Group.

“Vi ser frem til å bli en del av Cary Group. Jeg tror virkelig på Cary Group sin strategi for fremtiden og ser frem til å være en del av deres reise fremover. Dette gir oss potensialet til å vokse og å bli landsomfattende med konseptet vårt, gå inn i nye markeder og bli en komplett leverandør til våre kunder”, sier Pål Mørk, administrerende direktør i Quick Car Fix.

For mer informasjon, kontakt:

Anders Jensen, administrerende direktør Cary Group
anders.jensen@carygroup.com eller +46 10 102 98 74

Tone Jakobsen, administrerende direktør Cary Norway
tone.jakobsen@cary.no eller +47 92 896 920

Cary Group eies av Nordic Capital Fund VIII (Nordic Capital) og Rydfamilien og tilbyr smarte bil løsninger via Cary, Ryds Bilglass, Svenska Bussglas, Crashpoint, Danglas og Mobile Windscreens. Konsernet har operasjon i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia, med over 250 verksteder og 260 mobile enheter som er spesialister i bærekraftig og smartere bilhold. Konsernet har over 1000 ansatte og en omsetning på ca. 1,800 MSEK. carygroup.com