mars 2021

Ryds Bilglass blir Cary

Ryds Bilglass, med 48 verksteder rundt om i Norge, bytter nå navn til Cary. Spesialiseringen på reparasjon og utskifting av bilglass vil fortsatt utgjøre en sentral del av virksomheten, men målet er også å utvide tilbudet fremover. Omleggingen til det nye varemerket vil ta rundt tre uker, der samtlige verksteder i tur og orden vil skiltes om til Cary og vi lanserer vår nye hjemmeside cary.no.

”Vi er stolte over å ta dette steget på det norske markedet. Det er et ledd i å bli en enda sterkere aktør, som en del av det internasjonale konsernet Cary Group. Navnebyttet gir oss også mulighet til å ekspandere og tilby enda smartere og mer bærekraftige løsninger for våre kunder innen skade- og bilpleietjenester”, sier Tone Jakobsen, Managing Director i Cary Norway AS.

Ryds Bilglass etablerte seg i Norge i 2014, men ble grunnlagt i Sverige for mer enn 70 år siden. Helt siden den gang har virksomheten vokst gjennom oppkjøp av familiedrevne bedrifter og franchising i Norden og Storbritannia.

”Det nye navnet og varemerket er en viktig del av vår videre satsing, og selve navnet er en kombinasjon Car+Ry(ds) (= Car care by Ryds). Det gir oss mulighet til å presisere vårt kundefokus og en bærekraftig forretningsmodell, samtidig som vi verner om vår arv og erfaring. Vår ambisjon med et utvidet tilbud er å utvikle løsninger som forlenger levetiden og styrker verdien og sikkerheten til kundenes biler. Bærekraft har lenge vært et fokus for Ryds Bilglass, og Cary gir oss nå muligheten til å tydeliggjøre dette ytterligere for våre kunder. Cary bør være det åpenbare grønne valget når det kommer til bilskader og bilpleietjenester. Vi kaller det smarter car care”, sier Tone Jakobsen.

Bytte til det nye varemerket kommer til å pågå under en tre ukers lang periode, der samtlige verksteder suksessivt skiltes om til Cary og vi lanserer vår nye hjemmeside cary.no.

Kontaktinformasjon:
Tone Jakobsen, Daglig leder
tone.jakobsen@cary.no, +47 92 89 69 20

Cary Norway AS, en del av Cary Group AB, eies av Nordic Capital Fund VIII (Nordic Capital) og Rydfamilien og tilbyr smarte bil løsninger via Cary, Ryds Bilglas, Svenska Bussglas, Danglas og Mobile Windscreens. Konsernet har operasjon i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia, med over 250 verksteder og 260 mobile enheter som er spesialister på reparasjon og utskifting av bilglass. Konsernet har over 1000 ansatte og en omsetning på ca. 1700 MSEK.